Cap Cerbère in Frankrijk 2020

De AHVH meldt u met plezier dat wij dit jaar opnieuw een duikstage organiseren, als verlenging op de Spa-stage. Deze stage heeft als doel om samen met andere hemofiliepatiënten leuke momenten te beleven. Dit samen met de groep van de Franse vereniging AFH – Midi-Pyrenées.

Voor wie?
Je bent minstens 18 jaar oud en hebt een stollingsaandoening.
(Hemofilie, Von Willebrand of een ander stollingsprobleem)

Nog maar een paar plaatsen vrij

Waar en wanneer?
De stage vindt plaats te Cap Cerbère in Frankrijk (nabij de grens met Spanje) van donderdag 9 juli t.e.m. zaterdag 18 juli 2020. Een halte in Barcelona is voorzien op de laatste dag.

Programma van de week:
-    6 duiklessen (initiatie voor het duiken)
-    Ontspanningsmomenten op het strand
-    Wandelingen doorheen het Mediterraanse landschap voor wie zin heeft
-    Paardrijden voor de geïnteresseerden
-    Vissen in de zee voor de liefhebbers (het is mogelijk om materiaal ter plaatse te
kopen, maar we raden aan om uw eigen vislijn te voorzien)
-    Mogelijkheid om Port-bou of Banjouls te bezoeken en aan wijndegustatie te doen
-    Gezelschapsspelen
-    …

Info over de duikclub:
De duikclub heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring met Hemofiliepatiënten, wat de garantie biedt dat iedere duiksessie in de beste omstandigheden zal verlopen. De prachtige omgeving laat toe dat iedere duiker al vanaf de eerste duikles van de uitzonderlijke Flora en Fauna kan genieten. Het ontdekken van het Mediterraanse aquatische leven blijft een onvergetelijke ervaring.

Belangrijk:
Het is belangrijk dat je autonoom bent (zelf kunnen prikken, enz.). Er is wel een medische ploeg aanwezig voor het geval dit noodzakelijk zou zijn. Ook enkele verantwoordelijken zullen aanwezig zijn om het goede verloop te garanderen, maar geen animatoren. We verwachten dus dat iedereen actief deelneemt bij de dagdagelijkse taken zoals de keuken, properheid van de lokalen, etc. Bovendien is een respectvol en verantwoordelijk gedrag welkom.

Kosten:
Uw bijdrage voor de stage is € 300 (reiskosten bevatten het vliegtuig en volledig pension met alle activiteiten, het zakgeld voor kleine consumpties tijdens de vrije momenten is niet inbegrepen). Indien nodig kan de vereniging discreet tussenkomen moest het noodzakelijk zijn. In dit geval kunt u ons secretariaat hierover gerust contacteren. De kostprijs mag geen obstakel zijn voor de deelname.

Ben je geïnteresseerd ? Graag bevestiging vóór 22/03/2020
Gelieve dan een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (enkel dit email adres). Het aantal plaatsen is beperkt, dus aarzel niet. Praktische informatie zal nadien per mail gecommuniceerd worden.

Aurélie Finders-Binje

U bevindt zich hier: AHVH