AH-VH

HemoPlanet 2013 uitnodiging!

Beste vrienden,

Hierbij nodigen wij u graag uit op de eerste HemoPlanet van de Hemofilievereniging.

Zaterdag 27 april 2013 Elewijtcenter te Elewijt (Zemst)

Anders dan andere jaren hebben wij de "opendeur" formule gekozen. Maak kennis met uw Vereniging, met hemofilie, de ziekte van von Willebrand, met onze activiteiten en vooral .... maak kennis met andere personen en de (uw) vrienden van de Vereniging!

Tussen 12 en 14 u kunt u een middaglunch gebruiken met de kinderen of samen met de vrienden. Reserveer een tafel voor x personen en bestel een koude schotel met frietjes, water, koffie en versnapering voor de prijs van 15 euro per persoon, kinderen jonger dan 16 j betalen 10 euro, extra drank niet inbegrepen. Ter plaatse afrekenen met Danielle.

Van 14 tot 17 u wandelt u door de zithoek en de veranda van café Geuzenhoek en kan u kennis maken met een aantal stands en ateliers van de vereniging die doorlopend functioneren:

 Heb je specifieke vragen over de zelf- of thuisbehandeling, of heb je een algemene vraag over hemofilie of von Willebrand, de diagnose, erfelijkheid, over draagsters? Enkele specialisten zullen ter beschikking staan om u te antwoorden op precieze en individuele vragen zonder tussen te komen in uw private levenssfeer of in uw dossier. Alle vragen kunnen gesteld worden en men zal de tijd nemen om u van antwoord te zijn.

 Sportieve en educatieve zomerstage Spa 2013, schrijf uw zoon of dochter in voor de stage, maak kennis met de animatoren en de monitoren.

◊ Hebt u al een elektronische hemofiliekaart "be-Coag"? Winand zal u graag een demonstratie geven van de nieuwe mogelijkheden.

◊ De werkgroep 50+ heeft een gezellig hoekje gekozen in de Geuzenhoek en verwacht u om er bij te praten over problemen, oplossingen, activiteiten van 50+ers. Christie en Eddy kunnen je nu al contacteren via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

◊ Op de stand van de AHVH, zullen Nicole en Jean onze publicaties tonen, over onze Vereniging informeren, over onze doelstellingen nu en op termijn, over onze contacten in het buitenland.

◊ Heb je onze website al eens bezocht? Een medium boordevol informatie, toekomstgericht, ontwikkeld door patiënten op maat van de moderne patiënt. Patrick wil u wel tonen hoe je opzoekingen doet over hemofilie en hoe je moet filteren op dat overaanbod aan informatie op het internet.

Bij aankomst krijgt u een naambadge van Bart en Kathleen, alsook een waardebon voor een vers gebakken pannenkoek of een stukje taart met een drankje. Tijdens de namiddag geniet u van een open bar en kunnen de kinderen spelen onder begeleiding.

Ik hoop van harte u te kunnen ontmoeten op HemoPlanet 2013 in Elewijt.

Met hartelijke groet.
Dr. Frédéric Houssiau, voorzitter

U bevindt zich hier: AHVH De Vereniging Bijeenkomsten HemoPlanet 2013 HemoPlanet 2013 uitnodiging!