AH-VH

Zomerstage 2015, sportief en leerzaam in Spa

Om zijn hemofilie te leren kennen, zelf te prikken, sporten en vrienden te maken ... is de zomerstage 2015 in Spa de ideale plek.
Afspraak van zaterdag 22/08 tot en met vrijdag 28/08.

Het ADEPS centrum "la Fraîneuse" te SPA en het personeel zal ervoor zorgen dat ons verblijf een sportief succes wordt. Multisport installaties, een domein van 27 hectare rondom een kasteel , met een olympisch zwembad. Sinds 2012, delen wij de sport infrastructuur met top-atleten. Kamers ingericht voor sportlui, een restaurant met een echte chef-kok aan de top. Grote klasse!

Een ADEPS-monitor staat ons bij met sportive raadgevingen en waardevolle begeleiding bij het uitvoeren van verschillende sporten. Aanwezig in ons team zijn: een dokter, verpleegkundigen, gebreveteerde animators, animators met hemofilie of met hemofilie ervaring.

Leerrijke spelen worden georganiseerd rondom het onderwerp "hemofilie" en het omgaan met de risicos van sport. Het sociaal aspect komt op een heel natuurlijke wijze aan bod bij het uitwisselen van ervaringen tussen de jongeren en het team.

Praktische Informatie
Inschrijvingen :
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ; 02 346 02 61
Data : van zaterdag 22 augustus 10u t.em. vrijdag 28 augustus 21u
Verblijfplaats : Centre LA FRAINEUSE/OLYMPIC - Av.
Amédée Hesse, 41-4900 SPA
Verzamelpunt bus :
Kolonel Bourgstraat 28, Evere (Bruxelles), Parking Reyers

 

Delphine Finders-Binje

Plaats reactie


U bevindt zich hier: AHVH De Vereniging Educatie Zomerstage voor kinderen Zomerstage 2015, sportief en leerzaam in Spa