Zomerstage Spa 2012

De zomerstage 2012 te Spa was een succes over heel de lijn! De laatste week van augustus heeft onze vereniging 20 kinderen opvang geboden voor een prachtige en intensieve week van opvoeding rond hemofilie en in de praktijk, dit alles omkaderd met aangepaste sportactiviteiten.

Dit jaar had het ADEPS centrum La Fraineuse te Spa, midden de bossen, ons een splinternieuwe moderne infrastructuur ter beschikking gesteld. Zoals gewoonlijk konden we ter plaatse beschikken over een gemotiveerd team om onze groep te begeleiden, waaronder een professionele sportmonitrice en tien vrijwilligers van de vereniging, onder wie een arts en twee verpleegkundigen. Een namiddag werd ingepland voor een duikoefening dankzij de vrijwillige medewerking van een Brusselse duikclub die ons het materiaal en de duikinstructeurs ter beschikking stelde. Alle kinderen kregen een initiatie en een doopduik in het Olympisch zwembad van het centrum. Tijdens het weekend hadden meerdere 'anciens' de groep vervoegt en zorgden voor een heerlijke barbecue!

Alle kinderen keerden huiswaarts van Spa, met stralende gezichten en met de adressen van hun nieuwe vriendjes.

U bevindt zich hier: AHVH De Vereniging Educatie Zomerstage voor kinderen Zomerstage Spa 2012