Ons steunen

Laat ons allemaal een concreet gebaar stellen om samen de levenskwaliteit te verbeteren van de patiënten met hemofilie, met de ziekte van von Willebrand en andere erfelijke en zeldzame aandoeningen van de bloedstolling!

Uw giften komen rechtstreeks ten goede van volgende projecten:

• Steun aan het wetenschappelijk onderzoek in België in het domein van de bloedstolling (prijs die toegewezen wordt door de Koninklijke Academie voor Geneeskunde)
  • Uitgave van de 'Cahier van de Hemofilie', de enige publicatie sociaal-medisch-wetenschappelijk over hemofilie in België!
  • Distributie van een elektronische kaart aan alle hemofilie- en von Willebrand patiënten woonachtig in België
  • Opleiding in gezondheid, in zelfbehandeling en in sporten voor kinderen met hemofilie (georganiseerde stages met omkadering)
  • Organisatie van bijeenkomsten van patiënten en voor de patiënten
  • Deelname aan het programma "Close the gap" van de Wereldfederatie Hemofilie

De Hemofilievereniging heeft haast geen werkingskosten, alle bestuurders verrichten onbezoldigd vrijwilligerswerk.

Alle giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf een bedrag van € 40 en meer.

Hoe gaat dit praktisch?

Door overschrijving op rekening IBAN BE58 0001 3032 7479 BIC: BPOTBEB1 van de AHVH vzw (Hemofilievereniging, vzw), Grisarstraat 38 te 1070 Brussel-Anderlecht, met vermelding "gift".

0 #4 Troy 15-05-2017 23:21
Hello my loved one! I want to say that this article is amazing, great
written and come with almost all important infos.

I'd like to peer extra posts like this.

0 #3 http://www.kiwibox. 06-08-2015 13:59
La fotografía estereoscópica estuvo muy de moda en varias décadas del
siglo XIX.

0 #2 http://www.adssol. 26-07-2015 12:04
Dichos avances en los dispositivos mecánicos lograron elevar sistemáticament e
el nivel técnico de la fotografía para apasionados y profesionales.

0 #1 homedepot.com 11-04-2015 01:26
Selecteer een aantal activiteiten en hun schulden te beoordelen aan de activiteiten die een hoge
provisie bieden te krijgen .

U bevindt zich hier: AHVH De Vereniging Steun de AHVH Ons steunen