AH-VH

STARTbijeenkomst van de groep 50+

Verleden jaar in Elewijt hebben velen onder jullie de wens geuit om een "Werkgroep 50+" verder uit te bouwen binnen de AHVH.

De doelstelling van onze werkgroep bestaat er in om mensen in de leeftijdsgroep 50+ en die leven met hemofilie of de ziekte van von Willebrand samen te brengen. Door persoonlijk contact tijdens regelmatige bijeenkomsten kunnen ervaringen uitgewisseld worden die voor iedere deelnemer een meerwaarde betekenen. Aldus kunnen velerlei levenservaringen leiden tot "levenswijsheden"!

Dit neemt niet weg dat de bijeenkomsten op een uiterst "gezellige" manier kunnen verlopen zodat dit als een "hartelijk samenzijn" mag worden omschreven, wat als wens naar voor kwam in het "atelier 50+" tijdens de Hemofiliedag te Elewijt in 2012.

We willen "een luisterend oor" zijn en inspelen op jullie vragen en suggesties bij het bepalen van de keuze voor onze themabijeenkomsten: hemofilie en pijnbehandeling, sociale voorzorg, patiëntenrechten, lotgenotencontact.

ZwalmmolenBij de start van de "Werkgroep 50+" vragen wij enkele contactgegevens mee te delen die ons toelaten u uit te nodigen voor een eerste startbijeenkomst die doorgaat op 23 mei 2013 in restaurant "De Zwalmmolen" te 9630 Zwalm, Rekegemstraat 28. Meer gedetailleerde informatie zal u bezorgd worden bij uw inschrijving. Uiteraard kunnen we reeds kennis maken op HemoPlanet te Elewijt op 27 april 2013.

We kijken uit naar uw antwoord en uw interesse door onderstaand formuliertje volledig ingevuld te versturen.

Met vriendelijke groeten,

Christie en Eddy
Initiatiefnemers groep 50+ [ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ]

 

Groep 50+ INFORMATIE aanvraag & LUNCH Zwalmmolen
Naam & Voornaam (*)
Donnée invalide

Mijn e-mail adres (*)
Donnée invalide
Wenst informatie over de activiteit van de "Groep 50+" (*)
Donnée invalide
ZIjn alle velden ingevuld ?
Commentaar, opmerking of vraag?
Donnée invalide
Straat & nr. (*)
Donnée invalide
Post & Gemeente (*)
Donnée invalide
Telefoon (*)
Donnée invalide
Zal erbij zijn op de start van de Groep 50+ in de Zwalmmolen op 23 mei 2013 (*)
Donnée invalide
Verstuur dan nu uw verzoek ...   

Plaats reactie


U bevindt zich hier: AHVH INFORMATIE Het dagelijkse leven Senioren STARTbijeenkomst van de groep 50+