AH-VH

De AHVH wenst u en uw familie een voorspoedig 2020.

Het jaar 2019 is snel voorbij gegaan en is dankzij jullie mooi verlopen. Opvallend was de steun en hulp dat wij kregen dankzij verschillende initiatieven voor onze zomerkamp, hiermee konden we kinderen waarvan het gezin financieel moeilijk hebben laten deelnemen en konden ze een week genieten. Hier kunnen kinderen leren over hun ziekte en zichzelf te behandelen.

Picture1Picture3Picture4

Picture5Picture6

Steunkaartenverkoop via Dansschool Jazzateljee te Vosselaar: de dansschool steunde met 1 euro per kaart de AHVH. Dank aan de familie Cuypers voor deze actie.

Picture7

Ook een Spaghetti avond is dit jaar aan bod gekomen ten voordelen van de AHVH, georganiseerd door Delphine en Maxime in de gemeente Jette.

Picture8

In 2019 nam de AHVH weer deel aan “De Warmste Week”. Tijdens deze actie konden mensen op verschillenden manieren geld inzamelen ten voordele van de AHVH. Kerstmarkten, marathons, verkoop van soep, etc. Ook deze mensen wensen wij te bedanken voor hun waardevolle inzet, namelijk Cindy, Katja, Nancy, Katrien, Erika, Anke,…

Picture9Picture10

Onze vrijwilligers !
Zonder jullie zouden we nergens staan, bij elke activiteit zijn jullie aanwezig en maken jullie het mogelijk om iets te organiseren voor onze leden. Dank aan de artsen, verpleegkundigen, psychologen,…. van de verschillende centra voor hun ondersteuning en hulp.  
Graag zou ik de opmerking van Aurélie willen gebruiken die het goed samenvat:

“Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om de vrijwilligers van de AHVH te feliciteren en vooral te bedanken, vooral degenen die ons hebben geholpen om de activiteiten voor jongeren gedurende meerdere jaren te begeleiden. Ik kan niet geloven dat Delphine en ik tien jaar geleden de enige ' animatoren ' waren voor de zomerstages. Nu zijn we een heel team waar we echt trots op zijn! Dank ook aan al diegenen die een dag kwamen om ons te helpen, maar die niet op de foto staan. Gefeliciteerd en dank ook aan het bestuur die elke dag zich inzetten voor patiënten!! De vereniging wordt steeds jonger en leeft dankzij u allen.
“The heart of a volunteer is never measured in size, but by the depth of the commitment to make a difference in the lives of others.” DeAnn Hollis. »

Picture11Picture12

 

 

 

 

 

Plaats reactie


U bevindt zich hier: AHVH Nieuws De AHVH wenst u en uw familie een voorspoedig 2020.