AH-VH

  • Logo AHVH RGB NL21
  • SympNL
  • Livre

Nieuwe aanvraagprocedure voor tegemoetkoming of parkeerkaart.

Sinds 1 juli verloopt de aanvraag voor een tegemoetkoming of een parkeerkaart voor personen met een handicap een stuk vlugger, gepersonaliseerder en eenvoudiger dankzij een onlinevragenlijst.

De aanvraag gebeurt nog altijd bij de Directie-generaal personen met een handicap, maar niet langer via een ingewikkeld papieren formulier. Voortaan kan u die zelf – of met hulp van een derde- elektronisch overmaken via https://myhandicap.belgium.be

ONLINEVRAGENLIJST !!

Online wordt u doorverwezen naar een vragenlijst waar u onder meer de naam van uw behandelend geneesheer dient te vermelden zodat de Directie-generaal die kan contacteren om de nodige medische informatie te verzamelen. Als uw geneesheer niet over recente gegevens over u beschikt, neemt u best eerst even contact met hem/haar op. Van Zodra u de vragenlijst hebt ingevuld, wordt die doorgestuurd naar de Directie-generaal personen met een handicap die uw aanvraag verder zal behandelen.

HULP NODIG !!

U kunt terecht bij uw gemeente, het OCMW, uw ziekenfonds of de sociale assistenten van de Directie-generaal personen met een handicap via 0800.987.99 of door een afspraak vast te leggen via het contactformulier op www.handicap.belgium.be

U dient volgende documenten/informatie mee te brengen als u zich naar het gemeentehuis, het OCMW of uw ziekenfonds begeeft voor de hulp bij het invullen van het onlineaanvraagformulier: uw identiteitskaart, uw bankrekeningnummer en de naam van uw behandelende geneesheer.

Reacties   

 
0 #1 Troy 16-05-2017 00:16
Exactly what I was searching for, thank you for putting up.
Citeer
 

Plaats reactie


U bevindt zich hier: AHVH Welkom NL Nieuws Nieuwe aanvraagprocedure voor tegemoetkoming of parkeerkaart.