AH-VH

  • SympNL
  • Logo AHVH RGB NL21
  • Livre

Regelmatig bewegen, is goed voor de gezondheid.

Regelmatig bewegen, is goed voor de gezondheid. Dat weet iedereen! Maar bewegen als u hemofilie (bloederziekte) hebt, doet heel wat vragen rijzen. Wat mag ik doen? Hoe moet ik beginnen? En bovenal: hoe hou ik mijn goede voornemens vol? Twee hemofiliecentra, Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA) en Cliniques universitaires Saint-Luc (UCL) slaan de handen in elkaar en starten samen een pilootproject. Ze willen 10 patiënten zin doen krijgen in een actievere levensstijl, en dit onder professionele begeleiding. Na enkele lange voorbereidingsweken wordt het unieke HeMove-programma morgen 07.10.2017 gelanceerd.

 Het project?

 Tien deelnemers krijgen elk gedurende 12 weken een personal coach ter beschikking. Die zal hen dagelijks op een optimale, veilige manier leren bewegen. Het gaat hierbij telkens om een strikt persoonlijke begeleiding, volledig afgestemd op de mogelijkheden en interesses van de participant. Voor de een kan dat een stevige wandeling zijn, voor de ander aquagym, een fitnesssessie of zelfs klimmen. De deelnemers zullen niet alleen een uitstekende, professionele omkadering genieten. Maar ook een basiskit ontvangen om optimaal van start te kunnen gaan. Met onder meer een smartwatch, waarmee de deelnemers hun progressie kunnen opvolgen en delen.

 Word lid van de AHVH-community op Facebook!

 Naar aanleiding van de lancering van het HeMove-project, huldigt AHVH een private Facebookgroep in. Een compleet vertrouwelijk discussieplatform, waar alle nieuws en evenementen van de vereniging worden gedeeld. Niets om u ongerust over te maken, want de groep blijft privé en geheim. Niemand op Facebook kan deze groep dus vinden of zelfs te weten komen wie lid is. De enige manier om lid te worden? Simpel: als u een uitnodiging ontvangt van de AHVH-beheerder, de verantwoordelijke van de groep. Zodra u onze invitatie heeft gekregen, nodigen we u uit de groep regelmatig te bezoeken. Zo behoudt u eenvoudig contact met de hele AHVH-gemeenschap. En u bent uiteraard vrij de groep te verlaten wanneer u dat wenst.

 

  • U ontving nog geen uitnodiging voor de AHVH Facebookgroep?

Als u een Facebookprofiel hebt, is het waarschijnlijk niet gekoppeld aan uw e-mailadres waarmee we gewoonlijk communiceren. Bezorg ons dus gerust het e-mailadres van uw Facebookaccount, en dan voegen we u toe.

  • Hebt u geen Facebookprofiel?

Maak dan gerust een Facebookprofiel aan, treed toe tot de AHVH-gemeenschap en bezorg ons het e-mailadres dat aan uw Facebookaccount gelinkt is. U kunt alvast een privé-Facebookprofiel aanmaken door de privacyopties aan te passen in ‘Accountinstellingen’. Volgende pagina legt u dit stap voor stap uit: https://www.mijnonlineidentiteit.nl/privacy-instellingen-facebook-aanpassen/

 … en leer de 10 deelnemers van het HeMove-programma kennen!

 Tijdens de 12 weken van het programma steekt de AHVH-Facebookgroep in een HeMove-jasje. Wij nodigen u graag uit om de 10 deelnemers te ontmoeten. Zij zullen met plezier hun avonturen actief delen met de hele groep. HeMove wordt zo een unieke inspiratiebron met tips en trucs van de coach en het medische team. Kortom, u krijgt alle info om er een gezonde en actieve levensstijl op na te houden.

 Zin gekregen om te bewegen met de 10 deelnemers van het HeMove-programma? Volg hen via de AHVH-Facebookgroep en krijg dagelijks een gezonde dosis inspiratie. En aarzel vooral niet om hen vragen te stellen en aan te moedigen!

 Tot gauw in de Facebookgroep van AHVH?

 Het AHVH-team

 Dit project is een initiatief van de Hemofilievereniging AHVH met de steun van de Hemofilie centra van het UZA en de cliniques universitaires Saint-Luc.

Reacties   

 
0 #1 Jules Van Mieghem 27-10-2017 15:18
Beste,
zou u mij aub willen uitnodigen voor lid te worden van de AHVH-community op Facebook?
groeten,
Jules Van Mieghem
Citeer
 

Plaats reactie


U bevindt zich hier: AHVH Welkom NL Nieuws Regelmatig bewegen, is goed voor de gezondheid.