AH-VH

  • SympNL
  • Logo AHVH RGB NL21
  • Livre

Onze Family Day op 22 september 2018

De hemofilievereniging nodigt u op 22 september 2018 uit op onze Family Day. Deze zal plaatsvinden in het Rode Kruis gebouw te Mechelen.
Adres: Motstraat 40, 2800 Mechelen (Parking beschikbaar of op 15 minuten wandelafstand vanuit het station van Mechelen).

20180922FamDayDe Family Day is volledig gefocust op het gezin. De kinderen (groot en klein) kunnen zich naar hartenlust uitleven in Planckendael en worden steeds omkaderd door animatoren. Gelieve een eigen lunchpakket voor hen te voorzien.

Ondertussen zijn er in de voormiddag informatiesessies gepland met aansluitend gespreksmomenten. Dit is toegankelijk voor ouders, familieleden, draagsters en vrienden. Met andere woorden: iedereen is welkom.

Vanaf 9u00 bent u welkom voor een ontbijt, de sessies starten om 10u00.

 

 

Het programma Family Day :

- Dr. Maes (UZA): Antilichamen als behandeling !
- Prof. Hermans Cédric (UCL en Lid Raad van Bestuur Geneeskunde Wereldorganisatie Hémofilie WFH) : De nieuwe producten, vandaag en morgen
- Britt Van Aelst (Het Rode Kruis):  Productieproces van het bloed
- AHVH : De kampen
- Laura Savini : EHC (European Haemophilia Consortium)

 

Verder wordt er u ook een maaltijd aangeboden.

Gelieve uw aanwezigheid vóór 14 september 2018 te bevestigen per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 02 346 02 61 (op werkdagen). Let wel: het aantal is beperkt. Gelieve bij uw inschrijving het aantal volwassenen, aantal kinderen en hun leeftijd te vermelden.

Na inschrijving zal u een bevestiging ontvangen van ons secretariaat.
Deze activiteit is volledig gratis.

Plaats reactie


U bevindt zich hier: AHVH Welkom NL Nieuws Onze Family Day op 22 september 2018