AH-VH

  • Hello Photo BANNER 300X610-NL
  • 2019 BayerTheatrePost NL

Hello Photo

Hello Photo is een fotowedstrijd die als doel heeft meer bewust zijn te creëren over het leven met hemofilie.

Camera, Actie, Leef!
We moedigen iedereen in de hemofiliegemeenschap aan om een moment in het leven vast te leggen buiten hemofilie, want we willen de wereld tonen dat we ons door niets laten tegenhouden!


Als je wenst deel te nemen, volstaat het om één (of meerdere) originele foto (‘s) te nemen over jouw interpretatie van het leven buiten hemofilie (vakantie landschappen, sportinfrastructuur, huisdieren, Chinese schaduwen, een passie, een hobby,…). Op die manier toon je aan iedereen dat je je door niets laat tegenhouden.  De foto’s mogen vervolgens hieronder online gezet worden.  Ze worden toegevoegd aan onze fotogalerij na een goedkeuring.  Alle foto’s moeten ingediend zijn voor 1 september 2019.

Een jury, samengesteld uit patiënten, verpleegkundigen,… zal de 10 beste foto’s kiezen, op dewelke later gestemd kan worden. AHVH zal de 10 genomineerden contacteren en zal hun foto’s tentoonstellen op het jaarlijks symposium te Durbuy op 15 september 2019, waar live een winnaar zal gestemd worden binnen elke leeftijdscategorie.


Door aan dit wedstrijd deel te nemen aanvaard ik dat de AHVH de foto’s mag gebruiken voor eigen projecten. Enkel de AHVH zal kennisnemen van de emailadressen met de bedoeling contact op te nemen indien u genomineerd bent.


De winnaars van de verschillende leeftijdscategorieën zullen vermeld worden tijdens de prijsuitreiking.


>>>>>>>>>> wedstrijd Hello Photo <<<<<<<<<<

 

2019Hello Photo banner 1000x405 FL

Met de steun van Sobi BVBA

Reacties   

 
0 #2 XEvilweiny 30-10-2019 12:10
Zoals u kunt zien, heeft XRumer + XEvil met succes alle anti-bots maatregelen op uw website gebroken.
Oh ja, XEvil 4.0 kan Google ReCaptcha-2 ook oplossen. Zonder problemen - controleer gewoon de video ' s over XEvil op YouTube.

En je kunt XEvil gebruiken voor je website! Populariteit verhogen en geld verdienen, als andere gelukkige XEvil eigenaren ;)

Succes.
Citeer
 
 
0 #1 Helenden 30-09-2019 13:20
Hallo.

Waar Kan Ik XEvil gratis downloaden op uw website?
Ik heb informatie van je steun. XEvil is echt het beste programma voor captcha oplossen, maar ik heb de nieuwste versie nodig.

Dankzij.
Citeer
 

Plaats reactie


U bevindt zich hier: AHVH Welkom NL Nieuws Hello Photo