AH-VH

Ons contacteren

Een vraag? Een advies? Een opinie? Neem contact met de Vereniging: onze Vereniging!
 
Hemofilievereniging vzw AHVH  -  Patrick De Smet, coördinator
Association de patients Hémophiles - Vereniging van Hemofiliepatiënten
 
Adresse: Grisarstraat 38   Brussel 1070 - België  Téléphone: +32 (0)2 346 02 61       Fax: +32 (0)70 424 421    e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zijn een organisatie van patiënten, voor patiënten. Wij kunnen onze informaties uitwisselen, onze doelstellingen van vertegenwoordiging, van opvoeden en steun aan het onderzoek. Wij kunnen een poging doen om elkaar te steunen met het uitwisselen van gemeenschappelijke ervaringen. Wij genieten de steun van alle professionals van de hemofilie en de ziekte van von Willebrand in België (artsen, verpleegkundigen en andere).

Wat we spijtig genoeg niet kunnen is patiënten ter hulp komen met financiële middelen, meer bepaald voor de aanschaf van farmaceutische producten bestemd voor patiënten die leven in landen waar de factor VIII en IX niet ten laste genomen worden van een door de Staat gewaarborgde ziekteverzekering. Daarentegen ondersteunen wij zeer intens het lobbywerk van de Wereldfederatie Hemofilie (WFH) die zich inzet voor een bredere ondersteuning van zo veel mogelijk behandeling van alle hemofiliepatiënten in de wereld.

Wij kennen dezelfde deontologische verplichtingen inzake de medische vertrouwelijkheid als de professionele gezondheidswerkers. Als patiënten zelf, zijn wij zeer gehecht aan de geheimhouding over onze persoonlijke verhalen. De namen en de gegevens van de personen die ons contacteren, worden nooit overgemaakt aan eender wie en alle vragen die ons gesteld worden, worden behandeld met de gepaste discretie.

 
U bevindt zich hier: AHVH Contact