AH-VH

Cap Cerbère in Frankrijk 2020

De AHVH meldt u met plezier dat wij dit jaar opnieuw een duikstage organiseren, als verlenging op de Spa-stage. Deze stage heeft als doel om samen met andere hemofiliepatiënten leuke momenten te beleven. Dit samen met de groep van de Franse vereniging AFH – Midi-Pyrenées.

Voor wie?
Je bent minstens 18 jaar oud en hebt een stollingsaandoening.
(Hemofilie, Von Willebrand of een ander stollingsprobleem)

Nog maar een paar plaatsen vrij

Lees meer: Cap Cerbère in Frankrijk 2020

Zomerstage 2020, sportief en leerzaam in Spa

De Vereniging organiseert voor de kinderen in de leeftijdsgroep 8 tot 14 jaar een educatieve en sportieve stage te Spa van zaterdag 15 augustus tot vrijdag 21 augustus 2020. Op het programma staan verscheidene sporten en zwemmen.

De Vereniging organiseert tijdens deze stage ook een korte “opleiding” over hemofilie en erfelijkheid, over de behandeling van de stoornis en over het voorbereiden en inspuiten van de producten.

Een ploeg vrijwilligers van de Hemofilievereniging is permanent ter plaatse alsook een arts en verpleeg-kundigen die voor de medische begeleiding van de kinderen zorgen. De kinderen zullen er zeker nieuwe vriendjes ontmoeten.

Uw deelname in de kostprijs bedraagt 300 EURO. Inbegrepen is volpension & deelname aan de activiteiten en het vervoer, zakgeld voor een drankje tijdens de vrije tijd is niet inbegrepen.
Indien nodig, kan de Vereniging discreet tussenkomen. Daarvoor volstaat het om contact op te nemen met het secretariaat. De kostprijs mag geen hinderpaal zijn voor een deelname.

Indien u wenst in te schrijven, laat het ons weten, telefonisch via nr. 02 346 02 61, of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ; wij sturen u de nodige formulieren.

Lees meer: Zomerstage 2020, sportief en leerzaam in Spa

U bevindt zich hier: AHVH De Vereniging Educatie Zomerstage voor kinderen