Zomerstage 2015, sportief en leerzaam in Spa

Om zijn hemofilie te leren kennen, zelf te prikken, sporten en vrienden te maken ... is de zomerstage 2015 in Spa de ideale plek.
Afspraak van zaterdag 22/08 tot en met vrijdag 28/08.

Het ADEPS centrum "la Fraîneuse" te SPA en het personeel zal ervoor zorgen dat ons verblijf een sportief succes wordt. Multisport installaties, een domein van 27 hectare rondom een kasteel , met een olympisch zwembad. Sinds 2012, delen wij de sport infrastructuur met top-atleten. Kamers ingericht voor sportlui, een restaurant met een echte chef-kok aan de top. Grote klasse!

Een ADEPS-monitor staat ons bij met sportive raadgevingen en waardevolle begeleiding bij het uitvoeren van verschillende sporten. Aanwezig in ons team zijn: een dokter, verpleegkundigen, gebreveteerde animators, animators met hemofilie of met hemofilie ervaring.

Leerrijke spelen worden georganiseerd rondom het onderwerp "hemofilie" en het omgaan met de risicos van sport. Het sociaal aspect komt op een heel natuurlijke wijze aan bod bij het uitwisselen van ervaringen tussen de jongeren en het team.

Praktische Informatie
Inschrijvingen :
Data : van zaterdag 22 augustus 10u t.em. vrijdag 28 augustus 21u
Verblijfplaats : Centre LA FRAINEUSE/OLYMPIC - Av.
Amédée Hesse, 41-4900 SPA
Verzamelpunt bus :
Kolonel Bourgstraat 28, Evere (Bruxelles), Parking Reyers

Delphine Finders-Binje

Zomerstage Spa 2012

De zomerstage 2012 te Spa was een succes over heel de lijn! De laatste week van augustus heeft onze vereniging 20 kinderen opvang geboden voor een prachtige en intensieve week van opvoeding rond hemofilie en in de praktijk, dit alles omkaderd met aangepaste sportactiviteiten.

Lees meer: Zomerstage Spa 2012

U bevindt zich hier: AHVH De Vereniging Educatie Zomerstage voor kinderen