Goede doel actie van “Flanders Investment & Trade” (FIT)

Eind december organiseerde “Flanders Investment & Trade” (FIT) een benefietactie met een wereldwijde “Run for life actie” en een tombola ten voordele van de AHVH.

Hun actie was gericht op een sportieve challenge onder collega’s voor een goed doel dat één van de medewerkers nauw aan het hart ligt. Dit jaar opteerden ze ervoor om bij het slagen van een sportieve challenge een donatie te maken aan AHVH,

Uit wat bestond deze challenge?

Als de medewerkers van FIT Binnenland en FIT Buitenland als één team in de periode van 27 november tot en met 17 december 2023 een totale afstand van minimum 4.000 km (sportief) wisten te overbruggen (wandelen, zwemmen, lopen, fietsen), dan zou FIT een donatie van 2.000 euro overmaken aan de AHVH. Ze hebben ons met heel veel trots meegeven dat dit charity event een laaiend succes was. Hun collega’s legden collectief een afstand van maar liefst 6358 kilometer af!

Renaat Van de Putte

Trade Statistics Unit – Strategy Office Flanders Investment & Trade:

“Wij zijn echt blij dat ook dit jaar onze benefietactie zo bijzonder goed is verlopen en hopen van harte dat deze ruggensteun alle AHVH-mensen kan motiveren om hun schitterende werk verder te zetten.”

De vereniging wenst haar dankbaarheid te uiten aan FIT voor hun donatie. Dit bedrag zal gebruikt worden voor de ontwikkeling van jongerenprojecten zoals de zomerkampen. We waarderen het enorm dat particulieren of bedrijven acties ondernemen om de projecten van de AHVH te steunen.

Met toestemming van FIT delen we enkele sfeerbeelden van de medewerkers die zich wereldwijd hebben ingezet om deze donatie mogelijk te maken.