Bel ons

+32 (0)460 35 23 02

 

Schrijf ons

Word lid van de AHVH-community op Facebook!

Een volledig vertrouwelijk discussieplatform waarmee we alle nieuws en evenementen van de vereniging delen. Dit is volledig veilig omdat de groep privé en geheim blijft. Niemand op Facebook kan deze groep vinden of zelfs maar weten wie er lid van is. De enige manier om lid te worden is om uitgenodigd te worden door de AHVH-beheerder die verantwoordelijk is voor de groep. Zodra je onze uitnodiging hebt ontvangen, nodigen we je uit om regelmatig met de groep te overleggen om in contact te blijven met de AHVH-gemeenschap. Je bent natuurlijk vrij om de groep op elk moment te verlaten.

Ben je nog niet uitgenodigd?
Als je een Facebook-profiel hebt, is deze waarschijnlijk niet gekoppeld aan het e-mailadres waarmee we normaal communiceren. Stuur ons het e-mailadres dat aan je Facebook-account is gekoppeld via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we voegen je toe aan de groep of vul het onderstaande vakje in en stuur deze brief naar het volgende adres: AHVH – Bukenstraat 7, 1910 Buken.
ACHTERNAAM + VOORNAAM
E-MAIL

Heb je geen Facebook-profiel?
We nodigen je uit om een ​​Facebook-profiel aan te maken om lid te worden van de AHVH-community. Dan hoef je ons alleen maar het e-mailadres te geven dat aan je account is gekoppeld. U kunt een privé Facebook-profiel maken door de privacy-opties op het tabblad "Accountinstellingen" aan te passen.

Op de volgende pagina wordt stap voor stap uitgelegd hoe u dit doet:
https://nl.wikihow.com/Facebook-priv%C3%A9-maken

Tot snel in de AHVH Facebookgroep!

Het AHVH-team

 

Onze kantoren

Bukenstraat 7, Buken - Kampenhout 1910 - België